dijous, 31 de gener del 2013

EL LLIBRE DELS NOMS - PAU

Pau ja ha fet la seua plana del "Llibre dels noms" i aquest matí ens l'ha ensenyada a tots. Mireu!!! que bonica l'hi ha quedat.





EL DIA DE LA PAU










A l'escola hem celebrat el dia Mundial de la Pau. Per aixó entre tots hem fet unes petjades amb un missatge de pau. Aquestes han format camins fins a un mural que deia "La pau no és un meta, és un camí" i finalment hem cantat unes cançons al pati, una en valencià i l'altra en anglès.

divendres, 25 de gener del 2013

PAU

Pau s'ha endut la maleta de Tonyo a Casa, el proper dijous vorem que ens ha fet...

divendres, 18 de gener del 2013

EL PALLASSO TONYO

A la classe d'infantil de Cinctorres, ens han arribat unes cartes misterioses. Ningú sabem qui ens les enviava, però al final ho hem descobrit. És un Pallasso que s'anomena Tonyo i ens ha encomanat una misió. Ell ens ha enviat un full d'un llibre que vol que fem entre tots. Aquest s'anomena "El llibre dels Noms" i diu que és per a conèixer-mos millor. VA dins d'una maleta  que cada setmana un xiquet o xiqueta de la nostra classe s'emportarà  a casa, i així amb l'ajuda dels seus pares, realitzarà una plana del llibre. Ja us anirem ensenyan els treballs dels nostres artistes!!!

divendres, 11 de gener del 2013

HIVERN

El mes passat, vam canviar d'estació, passant de la tardor a l'hivern. per a ixò a la classe eStem estudiant que és el hivern i quines són les seues característiques. una de les activitas per tal de conèixer aquesta estació ha sigut fer aquest mural!!