divendres, 28 de novembre del 2014

CELEBREM SANTA CATERINA

Avui hem celebrat Santa Caterina, la programació ha sigut la següent: Fins al pati classe normal, després del pati els grans ens han fet jocs molt divertits per a tots. Després vam dinar tots junts i per acabar el dia vam vorer la pel.licula aviones, ens ho hem passat molt bé i ens plenat la panxa de crispetes!!!!

dilluns, 24 de novembre del 2014

TRIEM NOM PER ALS NOSTRES POLLETS!!!

Aquesta vesprada, com tots els dilluns, tenim projecte de treball, i ara estem estudiant i aprenent coses de les gallines. Com ja us hem anat contant, a la classe vam ficar una incubadora amb ous de gallina, passats 21 dies ens van néixer 6 pollets, però aquests no teníem nom, per això avui els hem ficat un nom per a cadascun.



divendres, 21 de novembre del 2014

La classe és un taller de galetes i costura!!

Aquest divendres per la vesprada ha vingut la mare d'Adrià, primer ens ha ensenyat com fer galetes, i ho hem practicat amb plastilina, després ens ha ensenyat la seua màquina de cosir, i hem fet repunts de colors!!! Ens ho hem passat molt bé i hem menjat unes galetes molt bones!!! Moltes gràcies per vindre a la nostra classe!!

dimarts, 18 de novembre del 2014

ADRIÀ ÉS EL PROTAGONISTA D'AQUESTA SETMANA!!!

Aquesta setmana Adrià és el protagonista. Ens ha dut moltes coses per a vorer joguet, fotos,  roba i bolquers molt, molt xicotets, ja que com ens ha explicat, va nàixer molt xicotet, però mireu, mireu que gran que s'ha fet!!El divendres vindrà la seua mare per fer un taller amb nosaltres, ja vos contarem que fem amb Maite!!!






dilluns, 17 de novembre del 2014

Ja tenim Pollets!!!!

Aquest matí quan hem arribat a l'escola, dins la incubadora hi havia dos, pollets, al llarg del matí han nascut dos més... Ja us anirem contant...



divendres, 14 de novembre del 2014

Princesa torna a l'escola!!!

Fa uns quants anys quant, Júlia tenia 5 anys, ens va presentar a la seua egua Princesa, aquest any, el seu germà Pau, en el projecte del protagonista, ens l'ha tornada a dur un altra vegada, ja que els seus companys de la classe no la coneixien. Princesa continua tant dòcil, com fa uns anys, i nosaltres hem disfrutat molt amb ell. Ens ha agradat molt la explicació de com cuidar un cavall que ens ha fet Mario, el pare de Pau, i també el cavall de suro que hem fet en MªJosé, la mare de Pau, Moltes gràcies als dos!!!

Quasi fa 21 dies que vam ficar els ous!!!!

El dilluns farà 21 dies que vam ficar els ous de gallina a la incubadora de la classe, per això aquests ous ja no necessiten moviment, i avui els hem baixat a la safata de baix, perquè allí estaran millor quan isquen de l'ou... A veure que tenim el dilluns....



dimecres, 12 de novembre del 2014

PAU ÉS EL PROTAGONISTA D'AQUESTA SETMANA

Aquesta setmana el Protagonista és Pau, avui ens ha portat moltes coses per a conèixer-lo millor i compartir les seues històries.



Ens ha portat moltes fotos i joguets, el divendres vindran els seus pares a fer una activitat en nosaltres, ja vos contarem més....

dilluns, 10 de novembre del 2014

divendres, 7 de novembre del 2014

UNA PERRUQUERIA A L'ESCOLA

Com que aquesta setmana Natàlia ha sigut la protagonista, aquesta vesprada a vingut la seua mare i ha fet un taller de perruqueria amb metxes de fantasia i pentinats molt atrevits, mireu, mireu!!! Tots hem fet de perruquers!!!

dilluns, 3 de novembre del 2014

LA PROTAGONISTA D'AQUESTA SETMANA " NATÀLIA"

Aquesta setmana Natàlia, és la protagonista, per això tenim a la classe un raconet dedicat a ella. Natàlia ens ha contat moltes coses de quan era menuda, i moltes coses també d'ara per tal de conèixer-la millor. Ara ja sabem quin és el seu menjar preferit, la joguina que més li agrada... El divendres per la vesprada vindrà Inés la seua mare per tal de fer-mos un taller de perruqueria, ja vos ensenyarem el nostre new look!!! segur que ens ho passem de meravella.