dijous, 29 de gener del 2015

CELEBREM EL DIA DE LA PAU

Els alumnes de Cinctorres hem celebrat el dia de la Pau, que serà demà 30 de gener. Els més grans han llegit un manifest i nosaltres hem llegit els nostres proposits, per aconseguir un món millor: Amb tots ells hem elaborat un bonic de mural de globus per la pau.
Finalment hem cantat una cançò tots junts i després hem vist un video on eixim tots els alumnes i mestres del CRA.




JOGUINES NOVES!!!!

Els alumnes de Cinctorres estrenem un racó de joguines noves, i estem molt emocionats!!!


divendres, 23 de gener del 2015

EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA ÉS MARTÍ

Aquesta setmana, Martí és el protagonista. Ell amb la seua família ens ha fet un llibret molt bonic, per tal de conèixer millor.
Avui ha vingut el seu pare, i ha fet màgia amb fil de coure, piles, imans, i altres objectes de metall. Ens vam quedar assombrats!!!

dilluns, 19 de gener del 2015

ESTUDIEM ELS DINOSAURES

ELS ALUMNES D'INFANTIL, HEM VOTAT EL PROJECTE QUE VOLEM ESTUDIAR AQUEST TRIMESTRES, LA MESTRA VA DONAR ALGUNES IDEES I AL FINAL VAM DECIDIR QUE EL QUE MÉS ENS AGRADAVA ERA "ELS DINOSAURES"
TAMBÉ HEM PARLAT D'ALLÒ QUE SAVIEM I HEM CREAT EL RACÓ DEL DINOSAURES!!

divendres, 16 de gener del 2015

PROTAGONISTA: LUCIA

Aquesta setmana la protagonista ha sigut Lucia. El dilluns ens va dur moltes cosetes per conèixer-la millor. Fotos, roba de quan era menuda, joguets d'ara i de quan era menuda... i vam fer el seu racó. Avui han vingut Oana i Víctor, els seus pares i hem fem un taller de decorar cupcakes, amb formes d'animals , ens ha agradat molt!!