dimarts, 31 de març de 2015

TROBADA DE PASQUA A CINCTORRES

Hola a tots i totes, aquest any la trobada de pasqua era a Cinctorres, els xiquets dels altres aularis van baixar pel matí. Després vam fer unes mones xulíssimes i també boníssimes, que cadascú va decorar com més li agradava.
També vam visitar una exposició de pintura que hi havia al local de festes.
Per a dinar vam anar al poliesportiu ja que el temps ens va acompanyar i vam acabar la trobada amb unes obres de teatre molt divertides que havien preparat els alumnes de primària, que per cert vam descobrir que tots eren uns grans artistes!!! Enhorabona pel vostre treball!!!

dilluns, 9 de març de 2015

LUCIA FA 6 ANYS

Avui Lucia a fet 6 anys i ho hem celebrat a l'escola. Els seus pares ens han preparat un esmorzar boníssim i fins i tot una pinyata de Bob Esponja!!

divendres, 6 de març de 2015

LUCAS ÉS EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA

Aquesta setmana el protagonista ha sigut Lucas. El dilluns ens va portar moltes coses per a conèixer com era quan era xicotet, quines coses li agradaven... i també per saber coses d'ara. El divendres va vindre la seua mare, Alina i ens va ensenyar com es cosia amb la màquina, ens va fer un detallet super bonic, un saquet per a l'esmorzar i uns bombons. A més ens va portar un bescuit i refresc per a berenar.